The name of the site - Parkano Steel oy

Parkano Steel oy

Vuosien kokemus alalla on tehnyt meistä kuljettimiin ja voimansiirtoon liittyvien osien valmistuksen asiantuntijan. Tavoitteenamme on varmistaa tuotantoprosessinne sujuvuus.

Tänä päivänä tuotantomme ydin muodostuu murskatuotteiden osatoimituksista sekä kivi-, telakka-, paperi-, ja puuteollisuuden varaosista. Tärkeimpiä yksittäisiä tuotteitamme ovat kuljetin- ja voimansiirtokomponentit, hitsatut rakenteet sekä erilaiset pyörähdyskappaleet. Vuosien kuluessa valmistusmenetelmien ja tekniikan kehittymisen myötä osaamisemme on vahvistunut entisestään.

Monipuolista konepajatoimintaa

Tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset konepajapalvelut, joihin kuuluvat mm. CNC-koneistus ja –sorvaus. Rakenteiden valmistuksen lisäksi suoritamme kokoonpanohitsausta ja hitsattujen osien koneistusta. Oman osaamisemme lisäksi meillä on käytössämme laaja ja luotettava yhteistyöverkosto.

Parkano Steelin tuotantotilat sijaitsevat Pahkalan teollisuusalueella, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tilat muodostuvat koneistamosta ja levyntyöstöverstaasta. Toimitilamme ovat kooltaan 1800m2. Levytyöstöverstaan korkeus on n. 6m, mikä mahdollistaa suurikokoistenkin komponenttien työstön. 

Selaa kuvagalleriaa...


Tuomenhaara 6
FI-39700 Parkano, Finland
Tel./Fax +358 (0)3 4429960, +358 (0)3 4429955
Email: parkanosteel [at] parkanosteel.fi

Turo Lahtinen, myynti
Puh 0400 732376 | Email

Contact in English:
Jarno Lahtinen, toimitusjohtaja
Tel. +358 (0)40 7226717 | Email